lauantai 14. heinäkuuta 2012

Sakkeilua ♥

Eilen olin siis ratsastamassa Sakella, entisellä ravurilla, joka tykkää ravata laukata. Innostuu laukasta aina tosi paljon :D Mutta siis, poika meni tosi hienosti, käytti takapäätä ja rentoutu alkuraveista lähtien. Ihan eri hevoselta tuntu kuin viime kerralla :O Voi olla että en ite jännänny niin paljon eika Sakkekaan testaillu. 



Sit otettiin laukkaa jtn 4 kierrosta kentän ympäri, kenttähän on siis aika pieni, mutta kyllä siinä pystyy ihan hyvin menemään. Sakkehan ei siis kentällä pysty menemään oikeaa laukkaa, sillä se ei osaa niin paljon sitä vielä, ja tarttee paljon tilaa että pystyy nostaa sen, joten siis mentiin ihan vasenta vaan.

Olin siis alkuverkassa mennyt vaa kevyessä ravissa pääty-ympyröitä, pysähdyksiä ja lopulta vähän aikaa uraa pitkin kevyessä ravissa. Sitten siis laukkasin, ja otin pienet välikäynnit. Sakke innostu laukast nii paljon, et ois käyntienkin aikana halunnu laukata :D


Sitte aloin hyppäämään :) Joku 40cm korkee ristikko, Sakke ei oikee aluks meinannu nostella jalkoja, kun mentii ravissa, rynni vaa läpi. Laukassa kun mentiin, niin hyppäs hyvin, yhen kerran jalat meni vinksin vonksin :D Kerran lähti hyppy vähä kaukaa, enkä ihan pysyny hypyssä mukana, mutta en tippunu kertaakaa!! Vähä jännitti tuo hyppäämine, mut sit ku menin sen ekan kerran laukas, ni se oli helppoo, ja oisin voinu hyppii siin vaik kuin kaua :)

Tekis mieli päästä vetää pellolle ihan täysii, ei Sakke varmaa ihan heti väsyis, ku kentälläki haluis mennä lujaa :D Ilman satulaaki vois olla iha jees, tosin sil ei oo menty koskaa sillee :O
Mutjoo, kauheen pitkä postaus tuli, mut toivottavasti jaksoitte lukee kaiken :)


Sit viel linkki Saken sukupostiin:



Torstaina olin Helmillä kepparikisoissa, ja kolme 3. ruusuketta saatiin, kahella ponilla, Aballa ja Coralle :) Lisäksi Suski sai Digelle tyyliluokasta ja näyttelystä ykkösen, ja isoist esteistä vielä Coralla kakkosen ♥ Ylpeenä ponnuista olen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti